1. Magyarország
 2. Scotch® ragasztószalagok, ragasztók és adagolók
 3. Minden Scotch™ termék
 4. Ragtapaszok
 5. Áttetsző ragasztószalagok
 6. Scotch® Magic™ láthatatlan ragasztószalag, környezetbarát, 9 tek., 19mm x 33m

Scotch® Magic™ láthatatlan ragasztószalag, környezetbarát, 9 tek., 19mm x 33m

 • 3M ID 7100044084
 • UPC 04046719270729

A környezetbarát Scotch® Magic™ ragasztószalag 53%-ban megújuló anyagú, ragasztója növényi alapú, csomagolása 100% újrah.papír, gurigája újrah. műany.

A Scotch® Magic™ ragasztószalag a legtöbb papíron láthatatlan. Kiváló javításhoz és borítékok leragasztásához. Szkenneléskor, másoláskor láthatatlan.

Tartós ragasztó a hosszan tartó és erősebb tapadásért.

További részletek

Részletek

Kiemelések
 • A környezetbarát Scotch® Magic™ ragasztószalag 53%-ban megújuló anyagú, ragasztója növényi alapú, csomagolása 100% újrah.papír, gurigája újrah. műany
 • A Scotch® Magic™ ragasztószalag a legtöbb papíron láthatatlan. Kiváló javításhoz és borítékok leragasztásához. Szkenneléskor, másoláskor láthatatlan
 • Tartós ragasztó a hosszan tartó és erősebb tapadásért
 • Tollal, ceruzával vagy filccel is lehet rá írni. Simán lehúzható a gurigáról, és könnyen vágható
 • Úgyanólyan jó minőség mint a Scotch® Magic™ ragasztószalag

A Scotch® A Greener Choice környezetbarát ragasztószalag az eredeti Scotch® Magic™ ragasztószalag környezetbarátabb változata, amely ugyanolyan kiváló teljesítményt kínál.

Ez a ragasztószalag támogatja a fenntarthatóságot: 53%-ban megújuló nyersanyagból, 100%-ban újrahasznosított kartonpapír csomagolásban és 100%-ban újrahasznosított műanyag gurigával készül. A normál Scotch® Magic™ ragasztószalaggal egyező funkciókat kínál: opálos a gurigán, felragasztás után azonban láthatatlanná válik. Tollal, ceruzával és filccel is lehet rá írni.

Műszaki adatok