1. Magyarország
 2. Scotch® ragasztószalagok, ragasztók és adagolók
 3. Minden Scotch™ termék
 4. Ragtapaszok
 5. Áttetsző ragasztószalagok
 6. Scotch® Magic™ láthatatlan ragasztószalag, gazdaságos, 6 tekercs, 19 mm x 33 m

Scotch® Magic™ láthatatlan ragasztószalag, gazdaságos, 6 tekercs, 19 mm x 33 m

 • 3M ID 7100082821
 • UPC 00051141982458

A környezetbarát Scotch® Magic™ ragasztószalag 53%-ban megújuló anyagú, ragasztója növényi alapú, csomagolása 100% újrah. papír, gurigája újrah.műa.

A Scotch® Magic™ ragasztószalag a legtöbb papíron láthatatlan. Kiváló javításhoz és borítékok leragasztásához. Szkenneléskor, másoláskor láthatatlan.

Tartós ragasztó a hosszan tartó és erősebb tapadásért.

További részletek

Részletek

Kiemelések
 • A környezetbarát Scotch® Magic™ ragasztószalag 53%-ban megújuló anyagú, ragasztója növényi alapú, csomagolása 100% újrah. papír, gurigája újrah.műa
 • A Scotch® Magic™ ragasztószalag a legtöbb papíron láthatatlan. Kiváló javításhoz és borítékok leragasztásához. Szkenneléskor, másoláskor láthatatlan
 • Tartós ragasztó a hosszan tartó és erősebb tapadásért
 • Tollal, ceruzával vagy filccel is lehet rá írni. Simán lehúzható a gurigáról, és könnyen vágható
 • 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült adagoló

Az eredeti Scotch® Magic™ ragasztószalag környezetbarátabb változata ugyanolyan kiváló teljesítménnyel. Ez a ragasztószalag támogatja a fenntarthatóságot: 53%-ban megújuló nyersanyagból, 100%-ban újrahasznosított kartonpapír csomagolásban és 100%-ban újrahasznosított műanyag gurigával készül.

Ez a ragasztószalag támogatja a fenntarthatóságot: 53%-ban megújuló nyersanyagból, 100%-ban újrahasznosított kartonpapír csomagolásban és 100%-ban újrahasznosított műanyag gurigával készül. A normál Scotch® Magic™ ragasztószalaggal egyező funkciókat kínál: opálos a gurigán, felragasztás után azonban láthatatlanná válik. Tollal, ceruzával és filccel is lehet rá írni.

Műszaki adatok