Gyakori kérdések

Gyakori kérdések


Átlátszó ragasztószalag


Dekoratív ragasztószalagok


Csomagolószalagok

  • Miért vannak különböző csomagolószalagok?
    Minden csomagolószalagunk egy adott, speciális feladatkör ellátására szolgál. Például Scotch®megerősített csomagolószalag kimagaslóan erős, hogy biztonságban tartsa a csomagokat a szállítás alatt.
  • A Scotch® csomagolószalagok mérsékelt mennyiségű nedvességnek rövid ideig ellenállnak, de nem arra tervezték őket, hogy huzamosabb ideig víznek legyenek kitéve.
  • Mivel ezek a ragasztszalagok nagyon erős ragasztószer felhasználásáva készülnek, maradhat egy kevés ragasztó eltávolítás után is a felületen. Ennek elkerülése érdekében a maszkolószalag használata előnyösebb lehet.
  • 1: Távolítsa el a régi ragasztószalag belsőt. Helyezze be az új gurigát, és nyomja le tejesen. Figyeljen arra, hogy a ragadós oldal nézzen lefelé. 2: Húzza a szalagot át a vezető sínen - a fogantyú közelében - és a második kisebb henger alatt. Néhány ragasztószalag adagolónak itt van egy rugós pántja. Ha igen húzza a rugót hátra, hogy a ragasztószalagot könnyen tovább tudja húzni. 3: Húzza a szalagot a fogazott tépőig. 4: Tépje le!
  • Nem. A szalag színének nincs jelentősége. A leggyakoribb szinek az átlátszó, a fehér és a cserszínű. Több termékünk a felhelyezés után válik átlátszóvá, így alatta az írás látható lesz, mint cimkézésnél.

Folyékony ragasztók


Ollók


Adagolók