Gyakori kérdések

Gyakori kérdések


Átlátszó ragasztószalag


Dekoratív ragasztószalagok


Csomagolószalagok

 • Miért vannak különböző csomagolószalagok?
  Minden csomagolószalagunk egy adott, speciális feladatkör ellátására szolgál. Például Scotch®megerősített csomagolószalag kimagaslóan erős, hogy biztonságban tartsa a csomagokat a szállítás alatt.
 • Léteznek vízálló vagy időjárásálló termékeik?
  A Scotch® csomagolószalagok mérsékelt mennyiségű nedvességnek rövid ideig ellenállnak, de nem arra tervezték őket, hogy huzamosabb ideig víznek legyenek kitéve.
 • Maradék nékül eltávolíthatóak ezek a csomagolószalagok?
  Mivel ezek a ragasztszalagok nagyon erős ragasztószer felhasználásáva készülnek, maradhat egy kevés ragasztó eltávolítás után is a felületen. Ennek elkerülése érdekében a maszkolószalag használata előnyösebb lehet.
 • Hogyan tudom a csomagolószalag adagolómat újratölteni?
  1: Távolítsa el a régi ragasztószalag belsőt. Helyezze be az új gurigát, és nyomja le tejesen. Figyeljen arra, hogy a ragadós oldal nézzen lefelé. 2: Húzza a szalagot át a vezető sínen - a fogantyú közelében - és a második kisebb henger alatt. Néhány ragasztószalag adagolónak itt van egy rugós pántja. Ha igen húzza a rugót hátra, hogy a ragasztószalagot könnyen tovább tudja húzni. 3: Húzza a szalagot a fogazott tépőig. 4: Tépje le!
 • A csomagolószalag színe jelent valamit?
  Nem. A szalag színének nincs jelentősége. A leggyakoribb szinek az átlátszó, a fehér és a cserszínű. Több termékünk a felhelyezés után válik átlátszóvá, így alatta az írás látható lesz, mint cimkézésnél.

Folyékony ragasztók


Ollók


Adagolók


Follow Scotch® Brand
3M, Scotch®, Magic and the Plaid Design márkejelzések a 3M bejegyzett védjegyei.
tartózkodási hely változtatása
Magyarország - magyar