Ajándékcsomagolási alapok

Ajándékcsomagolási alapok

Egy mesterkurzus az ajándékcsomagolás alapjairól, az Önnek megfelelő csomagolószalag kiválasztásától egy saját, otthoni ajándékcsomagoló műhely kialakításáig.

Scotch® Átlátszó és Ajándékcsomagoló szalag

Ajándékcsomagolási alapok: Átlátszó vagy ajándékcsomagoló ragasztószalag?

 • Nem minden ragasztószalag egyforma. Az ajándékcsomagolás egy olyan feladat, ahol arra van szükség hogy a ragasztószalag látható és kihívó legyen. Ezért fontos, hogy ismerje milyen eszközökkel dolgozik és azok hogyan befolyásolják a csomag megjelenését. A Scotch® Crystal Tape tartós, könnyen vágható és kezelhető, a tekercsen teljesen átlátszik és fényes a felülete, így a csomagon is látható lesz.

 • A Scotch® ajándékcsomagoló ragasztószalagot arra tervezték, hogy szatén bevonatának köszönhetően beleolvadjon szinte minden fényes vagy csillogós bevonatú csomagolópapírba. A Scotch® ajándékcsomagoló ragasztószalag erősen tart és szinte észrevehetetlen a csomagon, egy szinte makulátlan felületért. A szabály: Scotch® átlátszó ragasztószalag, ha ki akar tűnni, Scotch®

  ajándékcsomagoló ragasztószalag, ha el akar vegyülni..


Különleges formájú ajándékok csomagolása - 1. és 2. lépés

Különleges formájú ajándékok csomagolása

 • Első lépés

  Mérje le először is a csomagolandó tárgyat, hogy biztosan legyen elég csomagolópapírja.

 • Második lépés

  Óvatosan fedje be csomagolópapírral, hozzáigazítva a sarkokhoz, a csomagolópapír elszakítása nélkül.

Különleges formájú ajándékok csomagolása - 3. és 4. lépés
 • Harmadik lépés

  Használjon karton csíkokat, szivacsot vagy szövetet az éles sarkoknél, hogy megakadályozza a csomagolópapír elszakadását.

 • Negyedik lépés

  Ha ragasztása készen van, vágja le a felesleges papírt.

Hogyan készítsen saját kézműves sarkot?

Hogyan készítsen saját kézműves sarkot?

 • Tegye az ünnepi csomagolást hatékonyabbá, vagy készitse fel magát az év során esedékes csomagolásokra. Most, hogy már elsajátította az ajándékcsomagolási alapokat, gondolkozzon el rajta, hogy felállítsa a saját kézműves sarkát. A csomagolás mindig egyszerűbb, ha minden amire szüksége lehet, egy helyen van.

 • Ha már van hely, ahol barkácsolhat, az is egyszerűen csomagolósarokká is válhat egyszerű módosításokkal. Szerezzen be néhány tekercs csomagolópapírt, ragasztószalag adagolót, tárolókat a masniknak, szalagoknak, stb.

Felhasznált termékek


Tudta?
A Decoratív ragasztószalagok segítségével tökéletes helyettesítőek a masnik az ajándékokon. Számos színben és mintával megtalálhatóak.

Amik még esetleg érdekelhetik

 • Ismerje meg ragasztószalagjainkat, egyszerű szakadások kijavításához, fotók felragasztásához, vagy a tökéletes ajándékcsomagoláshoz. Minden egyedi problémához egyedi megoldás van kifejlesztve. Találja meg melyik illik legjobban feladatához!

Follow Scotch® Brand
3M, Scotch®, Magic and the Plaid Design márkejelzések a 3M bejegyzett védjegyei.
tartózkodási hely változtatása
Magyarország - magyar