Ragasztószalagos trükkök

Ragasztószalagos trükkök

Ismerje meg az alapvető különbségeket a ragasztószalagok között, és szerezzen ötleteket, melyik helyzetben melyik szalagot érdemes használni.

Ragasztószalagos trükkök

Ragasztószalag alapok: Mi a különbség?

Egy feladat sikeres megoldásának alapfeltétele a megfelelő eszközök használata. Minden egyes ragasztószalagunk egy adott felhasználási területre lett kifejlesztve. Ne hagyja hogy a rossz ragasztószalag használata a tökéletes eredmény útjában álljon.

 • 1. Clear Tapes általános felhasználásra tökéletesek. Könnyen vágható és könnyen lejönnek a tekercsről

 • 2. Decorative Tape segítségével minden projektet személyessé tehet, több mint 200 színben és mintában érhető el, 9 típusban igy bárki használni tudja.


 • Rendszerezzen a Scotch® Washi ragasztószalagokkal

  Legyen rendezett a Scotch® Washi ragasztószalagokkal

  A számos szín és minta sgítségével, amiben a washi tape elérhető, könnyű megkülönböztetni bármilyen eszközt az első pillantásra. Használhatja kábelek elrendezéséhez, poharak megkülönbötetéséhez egy bulin, a naptár naprakészen tartásához, vagy tárolók felcímkézéséhez. A rendszerezést még egy szinttel feljebb emelve, tollal és ceruzával is tud rájuk írni.


 • Javítsa meg cipőfűzőjét Scotch® Átlátszó ragasztószalaggal

  Javítsa meg szétfoszlott cipőfűzőjét

  Ha pótolnia kell a cipőfűzővéget, a Scotch® Crystal átlátszó ragasztószalagra lesz szüksége. Egyszerűen tekerje körbe a szalagot a foszlott területen, hogy egy csere véget alakítson ki. Használhat akár washi vagy decorative ragasztószalagot is, hogy még egyedibbé tegye cipőfűzőjét.


 • Tisztítsa meg billentyűzetét Scotch® Magic™ ragasztószalaggal

  Tisztítsa meg billentyűzetét

  Nincs szükség sűrített levegős tisztítóra, hogy kitisztítsa billentyűzetét. Egyszerűen hajtson félbe egy csík Scotch® Magic™ ragasztószalagot, és a lyukakon keresztül tisztítsa ki a szenyeződéseket billentyűzetéből.


Virágok rendezése Scotch® ragasztószalagokkal

Virágok rendezése Scotch® Magic™ Tape-el

 • Bírja vázáit keményebb munkára a Scotch® Magic™ Tape segítségével. Ragassza le a váza tetejét egyenlő méretű ragasztószalagokkal, egy hálót készítve (annak ellenére hogy a képen egy négyszögletű váza van, kereken is ugyanúgy műödik).

 • Ezek után egyszerűen dugja a virágokat az üres helyekre. Ezzel a módszerrel a virágok egyenesen fognak a vázában állni anélkül hogy össze kéne kötni őket.


Érdekességek ragasztószalag adagolókról
 • Érdekességek ragasztószalag adagolókról

  A klasszikus asztali adagló, annyira ikonikus, hogy több tulajdonsága is észrevétlen maradt. A Scotch® Brand C-38 ragasztószalag adagolót úgy tervezték, hogy több fajta ragasztószalaghoz illeszkedjen, súlyozott alappal, hogy egy kézzel is használató legyen. Most több színben is elérhető.


Tudta?
Scotch® ragasztószalagokat arra is használták, hogy kis repedéseket fedjenek el vele a tojásokon, így biztonságban tartva azokat amíg ki nem kelnek.

Felhasznált termékek


Amik még esetleg érdekelhetik

 • Ismerje meg ragasztószalagjainkat, egyszerű szakadások kijavításához, fotók felragasztásához, vagy a tökéletes ajándékcsomagoláshoz. Minden egyedi problémához egyedi megoldás van kifejlesztve. Találja meg melyik illik legjobban feladatához!


Follow Scotch® Brand
3M, Scotch®, Magic and the Plaid Design márkejelzések a 3M bejegyzett védjegyei.
tartózkodási hely változtatása
Magyarország - magyar